Veinimäe Chillout Arena @ Art of Nature festival 9.-11.07.2021

V e i n i m ä e C h i l l o u t A r e n a @ A r t o f N a t u r e f e s t i v a l 9 . - 1 1 . 0 7 . 2 0 2 1

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kallid sõbrad, juba teist aastat osaleb Veinimäe unikaalsel festivalil, mis toimub Kesk-Eestis, Järvamaal, Vana-Veski puhkekeskuses, kus saad nautida kogu nädalavahetuse värsket õhku, huvitavat kultuurikava ja kvaliteetset elu- ja elektroonmuusikat.

Art of Nature festival 2021 on unikaalne seetõttu, et entusiastide ja vabatahtlike abil visuaalid on hoolikalt loodusesse integreeritud, mis teeb maagilist visuaal ansamblit, mis öösel pimedas näeb välja eriti ägedalt.

Sellel aastal pakub Veinimäe lisaks värskele käsitöö vaadi siidrile enda uut alkoholivaba jooki „Veinimäe Mullimahl“ ning mahedat tume-punast viinamarjaveini „Sulbi Punane“, hele-punast mahe viinamarjaveini „Sulbi Zilga“ ja ka valget viinamarjaveini „Veinimäe Valge“.

Sellest aastast on hubane Veinimäe telk varustatud helitehnikaga, milleks on vanad head Techniks vinüülikad.

Puldi taga on:

Rajonikomitee – FunkyHouseTech, Roots dub

Skut – Chill Breaks, Chill Step

Dj Ken Two – Reggae, Dub Step, Garage

Ilja Šarapov – Smooth Jazz, Chillout Lounge

Tule naudi koos meiega kodumaist suveloodust, elektroonilist muusikat ning meie värskendavaid käsitööjooke!